Hrvatski rukometni klub "Karlovac"

Vratar Marko Prpić novo pojačanje karlovačke momčadi

VIŠE IZ RUBRIKE

Pojačanje

Prpić je došao u "Karlovac" na posudbu iz "Sesveta"

Dres Hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac" od nove sezone nosit će golman Marko Prpić, koji je trenutno igrač "Sesveta", a u Karlovac dolazi na posudbu. Uprava "Karlovca" potpisala je s Prpićem i "Sesvetama" jednogodišnji ugovor o posudbi igrača. Marko Prpić rođen je 2004. godine, rukomet je počeo trenirati prije sedam godina u "Maksimir Pasteli". Ubrzo je počeo nastupati za reprezentaciju Hrvatske, ali i za seniore "MaksimirPastele". Zatim odlazi u "Sesvete, a od nove sezone okušat će se i kao član "Karlovca". Bio je vratar brončane U19 rukometne reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2023. godine.

-Mlad, perspektivan i talentiran vratar kojeg znamo još iz mlađih dobnih skupina dok je nastupao za "Maksimir Pastelu". Vjerujemo da će se Marko dobro uklopiti u momčad. Sada su na golu "Karlovca" tri golmana koji se svojim predispozicijama i stilom branjenja razlikuju, što je zasigurno jedna od prednosti kluba, kazala je trenerica Tatjana Rašić.

Nakon odlaska Matea Kajbe, sada vratarsku trojku čine Marko Prpić, Matija Loparac i Mateo Radočaj. Novi vratar "Karlovca" Marko Prpić priključit će se momčadi na pripremama za novu sezonu, koje počinju 1. kolovoza.

-U Hrvatskom rukometnom klubu "Karlovac" nastavit ću svoj rukometni put i siguran sam da sam donio dobru odluku, kazao je Marko Prpić, koji se veseli početku priprema i utakmicama s novom ekipom.