PU karlovačka

Vozio kamion pod utjecajem droga i odbio testiranje, pijani 22-godišnjak skrivio prometnu nesreću

VIŠE IZ RUBRIKE

Promet

U nesreći koju je skrivio 22-godišnjak nije bilo stradalih

Policija je nadležnom općinskom sudu podnijela optužni prijedlog protiv 36-godišnjeg vozača jer je vozio drogiran.

-Policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije su jučer navečer na autocesti A-1 na području Karlovca prilikom nadzora prometa preliminarnim ispitivanjem utvrdili da 36-godišnjak upravlja teretnim automobilom s priključnim vozilom daruvarskih registarskih oznaka pod utjecajem droga, a koji se odbio podvrgnuti vađenju krvi i urina radi analize prisutnosti droga u organizmu, stoji u današnjem policijskom priopćenju.

Na državnoj cesti DC1 u Tušiloviću prometnu je nesreću izazvao pijani 22-godišnjak o kojoj su iz PU karlovačke izvijestili sljedeće:

-Jučer u 22.40 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzročio 22-godišnjak upravljajući osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,20 promila. Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Osim prometnih događaja u današnjem je izvješću spomenuta i jedna krađa, a prijavio ju je 44-godišnjak kojem je 17. rujna iz kuće na Maloj Švarči ukraden bicikl vrijedan oko 350 eura.