Prvi Karlovački

Vlatko Ivka izabran za predsjednika podružnice Domovinskog pokreta u Karlovačkoj županiji

Autor: Miloš Milovanović

04.12.2020

Politika

Miroslav Škoro: Domovinski pokret iz dana u dan utvrđuje svoju poziciju na terenu

Domovinski pokret osnovao je sinoć u Karlovcu podružnicu Karlovačke županije. Za predsjednika podružnice izabran je Vlatko Ivka, diplomirani inženjer agronomije, za dopredsjednike Željko Lustig, Andrija Jančić, Marin Puškarić, Krešo Božičević, Mihaela Krpan i Dino Halar, a za rizničarku Anamarija Fumić.

Osnivanju su prisustvovali i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, organizacijski tajnik Darijo Žepina te saborski zastupnik Davor Dretar.

Škoro je  zahvalio svima u Karlovačkoj županiji koji su vrijedno radili još od predsjedničke kampanje. Naglasio je kako Domovinski pokret iz dana u dan utvrđuje svoju poziciju na terenu te kako se nakon utemeljenja više od 120 temeljnih ogranaka sada u svakoj županiji osnivaju podružnice.

Na sljedećim lokalnim izborima ćemo vrlo kompetentno, sukladno odlukama podružnica i temeljnih ogranaka, predstaviti svoje kandidate te ćemo kao Domovinski pokret učiniti sve što možemo da ponudimo tu uistinu pravu treću opciju, koja će svim hrvatskim građanima, a posebno ovdje u Karlovačkoj županiji, koja je bremenita gospodarskim i svim inim problemima, dati nadu da mogu svoju budućnost graditi u svojoj zemlji, u svojoj županiji, u svojim gradovima i u svojim općinama, rekao je Škoro.

Novoizabrani predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Karlovačke županije Vlatko Ivka je rekao kako Karlovačka županija u svome sastavu ima pet gradova i 17 općina te kako na tome području živi oko 120 tisuća ljudi.

Mi smo Domovinski pokret, stoga pozivam stanovnike Karlovačke županije da nam se pridruže, da nas podrže na izborima i da zajedno pokušamo unaprijediti gospodarstvo i poljoprivredu, osigurati pristojna radna mjesta i time zaustaviti iseljavanje mladih ljudi iz Hrvatske i ovu našu lijepu Hrvatsku učiniti još ljepšom, poručio je Ivka.

Nakon osnivanja podružnice u Karlovačkoj županiji, Domovinski pokret nastavit će osnivati podružnice i u drugim županijama i tako potvrđivati svoju snagu ne samo u Hrvatskome saboru, nego i na terenu.