Sportski vikend

Vikend u znaku rukometa, nogometa i odbojke, kreću i kuglači

VIŠE IZ RUBRIKE

Premijer liga

Rukometaši "Karlovca" dočekuju momčad "Gorice"

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu, 16. rujna u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Gorice" iz Velike Gorice. Susret počinje u 19 sati.

Odbojkaški klub "Kelteks" organizira u subotu od 11 sati 18. Memorijalni turnir  "Ivan Vidaković". Turnir će biti održan u Sportskoj dvorani na Rakovcu, a nastupit će "Kelteks", "Rijeka", "Don Bosco" iz Zagreba i "Ankaran" iz Slovenije. Od 11 sati sastaju se "Kelteks" - "Don Bosco", a od 12 sati i 45 minuta "Rijeka" - "Ankaran". Od 14 sati i 30 minuta na rasporedu je susret za treće mjesto, a od 16 sati i 15 minuta za prvo mjesto.

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u petom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Grobničana" iz Čavla. Susret počinje u 19 sati.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju na stadionu u Ilovačkoj šumi u petom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Sesvetskog Kraljevca". Susret počinje u 10 sati.

U prvom kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške u subotu od 14 sati sastaju se "Željezničar" Karlovac - "Uljanik" Pula, od 16 sati "Istra" Poreč - "Rakovica" i od 18 sati "Mostanje 1949" - "Skrad". U nedjelju od 17 sati igraju "Obrtnik" Ogulin - "Ričina" Dražice.

Ovaj vikend igraju se utakmice petog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. U subotu od 17 sati sastaju se "Vatrogasac" - "Croatia 78", a u nedjelju od 17 sati "Draganić" - "Barilović", "Vojnić 95" - "Duga Resa 1929", "Zrinski Ozalj" - "Slunj" i "Mladost" Rečica - "Ogulin", a slobodna je "Dobra" iz Svetog Petra. U nedjelju od 17 sati u četvrtom kolu Druge županijske nogometne lige sastaju se "Kupa" - "Frankopan", "Josipdol" - "Mrežnica", "Krnjak" - "Petrova gora", "Tuškani" - "Cetingrad", "Dobra" Novigrad - "Vrlovka" i "Plaški" - "Oštarije".