Na prvenstvu nastupaju 24 momčadi

Veterani "Mostanja" na završnici 22. prvenstva veterana HNS-a u Metkoviću

VIŠE IZ RUBRIKE

    U organizaciji Komisije za veteranski nogomet Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza od petka do nedjelje u Metkoviću će biti održana 22. prvenstvo veterana Hrvatskog nogometnog saveza. Prijavljene su 24 momčadi, koje su svrstane u 8 skupina po 3, a dvije najbolje iz svake skupine nastavit će natjecanje u osmini finala. Od osmine finala dalje se igra na ispadanje po kup sustavu do konačnog pobjednika.

    Nogometni savez Karlovačke županije predstavljat će momčad veterana "Mostanja", koja će u skupini "D" pokušati ostvariti povoljan rezultat i plasirati se u daljnje natjecanje. U skupini "D" još su momčadi "Župa dubrovačka" i "Veterani Zaprešić". Karlovčki veterani svoju prvu utakmicu igraju u petak u 22 sata protiv "Župe dubrovačke", za koju nastupa i Karlovčanin Ivica Karabogdan, a u subotu u 11 sati protiv "Veterana Zaprešića". Ukoliko ostvare povoljan rezultat, razigravanje od osmine finala je na rasporedu već u subotu poslijepodne, a četvrtfinale u subotu navečer. Završnica 22. prvenstva je u nedjelju kada će biti dobiven pobjednik prvenstva. Sve utakmice igraju se na terenima Nogometnog kluba "Neretva Metković", prirodna i umjetna trava te ONK-a "Metković".

    Za napomenuti je kako je za povjerenika za natjecanje 22. prvenstva veterana HNS-a imenovan Nenad Stražanac, a pomoći će mu kao zapisničar Dražen Tuškan. Već nekoliko prvenstava zaredom dužnost fizioterapeuta obnaša još jedan Karlovčanin Sandi Ravbar.