Veljača stavlja Karlovčanima maske na lice - velika povorka 15. veljače

VIŠE IZ RUBRIKE

  Veljača sa sobom donosi kaos u gradove. Maske preuzimaju vlast u gradu, provode se novi projekti, a zabava je zagarantirana. 

  Nakon prošlogodišnje maškarane zabave u Karlovcu koja je za sobom ostavila samo riječi hvale, i ove godine Karlovčani će pod maskama preuzeti vlast i s radošću se pripremiti za karneval.

  -Ovoga puta pod okriljem Udruge Carpe Diem, leđa uz leđa s vjernim partnerom Turističkom zajednicom grada Karlovca i uz još veću podršku Grada Karlovca, KAOS će u Karlovcu pripremiti pravu fašničku poslasticu, maškaranu uživanciju – Karlovački karneval 2020. Prošle ste nas godine najugodnije iznenadili i širom raširenih ruku dočekali, zato vam ove godine donosimo još više svega, rekao nam je meštar karlovačkog karnevala, Leo Staković.

  Lude vizuale ove godine u službi karnevalskog vrhovnog dizajnera pripremio je slavni Neven Cetinjanin. Osim toga, tu je i novoosnovana, svježe našminkana Karnevalska udruga Fakini koja će se pobrinuti da Karlovački karneval posjete skupine iz raznih krajeva Hrvatske.

  -Za sada vam otkrivamo samo datum velike povorke - 15. kreveljače, ali budite spremni za iznenađenja već krajem prvog mjeseca, dodao je Staković.

  Sve novosti možete pratiti na Facebook stranici Inicijativa mladih KAOS.