Prvi Karlovački

Večeras posjetite izložbu mladog Karlovčanina Pavla Kocanjera

Autor: Marta Marinović

13.07.2020

Kultura

Program započinje u 20 sati.

KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj večeras u Dvorištu zajednice društvenog centra MUZA, Haulikova 22 organizira predstavljanje trećeg broja foto-fanzina “SviTak” poznatog karlovačkog foto i video entuzijasta i glazbenika Pavla Kocanjera.

Na predstavljanju “SviTak fanzina” posjetitelji će moći pogledati i dosadašnja izdanja fanzina uz cash’n’carry izložbu fotografija nastalih za vrijeme studiranja na ADU, i prateći nastup zagrebačkog kantautorskog dueta Daisy Dives & Dinosaurić.

Moment kulture je mjesečni potprogram KA-MATRIX-a kojim se tematizira područja nezavisne kulturne i društvene scene koji se sastoji se od javnih debata, predstavljanja umjetnika i aktivista , umjetničkih kolektiva, novih trendova u nezavisnoj kulturi i prenamjeni javnih prostora.

Projekt se provodi u okviru programa Moment kulture, Infoshop Karlovac uz potporu Ministarstva kulture RH. Za više informacija molim da nam se obratite telefonom na 095 444 6880, mail info@ka-matrix.hr ili osobno u prostorima KA-MATRIX-a, Jurja Haulikova 22, Karlovac.