Večeras na Danima piva pjeva Gibonni od 21:00 do 22:30, prije njega Buđenje, nakon njega DJ do ponoći

VIŠE IZ RUBRIKE

    Karlovački dani piva najpoznatiji su i najdugovječniji hrvatski festival piva i gastronomije te prestižni glazbeni festival s tradicijom koja je započela još davne 1984. godine. Ova pučka fešta koja se tradicionalno održava potkraj ljeta u gradu Karlovcu ove godine predstavlja se u 35. izdanju, a kontinuitet održavanja prekinut je jedino ratne godine 1991.
    Najveća je to pivarska manifestacija u Hrvatskoj koju svake godine posjeti između 150 i 200 tisuća ljubitelja piva. Dani piva nude bogat i raznolik program te velik izbor različitih vrsta odličnog piva.


    Kulturno-zabavna manifestacija izrasla je u zaštitni znak grada Karlovca. Odlikuje se bogatim i raznolikim programom, životopisnim štandovima s rukotvorinama i tradicionalnom pivskom gastronomijom. Svake godine nudi pregršt zabavnih koncerata i različite vrste piva. U velikoj gastronomskoj ponudi koja upotpunjuje pivski doživljaj izdvaja se već tradicionalni veliki karlovački pivski perec. Organiziran je i putnički prijevoz iz Zagreba posebnim vlakovima pod nazivom Pivo-express.

    Za vrijeme trajanja festivala, ulice, parkovi i perivoji povijesne karlovačke „Zvijezde“ postaju pozornice, restorani, barovi i trgovine koje tijekom pet dana trajanja posjeti više desetaka tisuća posjetitelja i turista. Zahvaljujući raznolikosti i bogatstvu sadržaja, ljubaznim domaćinima te jedinstvenoj lokaciji održavanja, Dani piva su manifestacija koja Karlovac postavlja na festivalsku kartu turističke ponude Hrvatske.

    DJ će večeras s glavne pozornice prvu pjesmu pustiti već u 18:00 sati, a u 19:10 će nastupiti grupa Buđenje. Svečano otvorenje je rezervirano za 20:30h. Giboni pjeva od 21:00 do 22:30, a potom do ponoći nastavlja glazbu puštati DJ. Gastro kutak je otvoren od 16:00 sati do ponoći i ondje će vam danas također glazbu puštati DJ. Program smo preuzeli sa službene stranice Dana piva, a evo kako izgleda program prve večeri: