Sportski vikend

Važna utakmica rukometaša "Karlovca", u subotu dolazi "Trogir"

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

"Karlovac" - "Trogir" u subotu u Sportskoj dvorani u 19 sati

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u desetom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Trogira". Utakmica počinje u 19 sati.

Stolnotenisačice "Aquaestila" igraju u subotu u gostima dva susreta petog kola Superlige za žene. Dugoreške stolnotenisačice gostuju od 11 sati u Petrinji kod ekipe "Mladosti", a od 17 sati kod "Požege".

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u devetom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Udarnika" iz Velike Gorica. Susret počinje u 15 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad "Buzeta". Utakmica počinje u 17 sati.

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u Vinkovcima u osmini završnice Hrvatskog odbojkaškog kupa "Snježane Ušić" kod ekipe "Vinkovaca". Susret počinje u 18 sati.

Košarkaši "Šanca" gostuju u nedjelju u Labinu u šestom kolu Druge muške košarkaške lige zapad kod momčadi "Rudara". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju u Ilovačkoj šumi u četrnaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Poleta" iz Svete Klare. Susret počinje u 10 sati.

U subotu se igraju susreti sedmog kola Prve hrvatske kuglačke lige jug. "Korana" iz Slunja gostuje od 16 sati kod "Rijeke", a  "Kupa" iz Ozlja od 17 sati kod Crikvenice.

Ovaj vikend igraju se susreti devetog kola u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške. U subotu od 17 sati karlovački "Željezničar" gostuje u Otočcu kod "Velebita 2", a u isto vrijeme "Rakovica" gostuje u Delnicama kod "Goranina". Kuglači "Mostanja 1949" dočekuju u subotu od 18 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Uljanika" iz Pule. "Obrtnik" iz Ogulina dočekuje u nedjelju od 17 sati ekipu "Karlobaga".

Danas i u subotu igraju se susreti sedmog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. U petak od 18 sati na kuglani u Ozlju sastaju se "Kupa" - "Ogulin". Kuglačice "Karlovca" dočekuju u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Plitvica".

U nedjelju su na rasporedu utakmice četrnaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 13 sati i 30 minuta sastaju se: "Croatia 78" - "Dobra" Sveti Petar, "Duga Resa 1929" - "Draganić", "Slunj" - "Vatrogasac", "Ogulin" - "Vojnić 95" i "Mladost" Rečica - "Zrinski Ozalj", a slobodan je "Barilović". U nedjelju od 13 sati i 30 minuta u Vojniću se igra zaostala utakmica trećeg kola Druge županijske nogometne lige "Petrova gora" - "Josipdol".