Konferencija za novinare hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac"

Važna utakmica protiv "Ribole Kaštela", pobjeda je imperativ

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

U nedjelju se očekuje pobjeda protiv momčadi iz Kaštela

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u nedjelju od 20 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trećem kolu Lige za ostanak Paket24 Premijer lige momčad "Ribole Kaštela", koja je posljednja na tablici. Trenerica Tatjana Rašić i vratar Mateo Kajba najavili su utakmicu danas na konferenciji za novinare. Trenerica Rašić kazala je da je ovo bitna utakmica za momčad i da je pobjeda imperativ.

-Dolazi nam utakmica s momčadi "Ribole Kaštela", koja je posljednja na tablici i praktički će ispasti iz lige. Taje utakmica za nas bitna, a igrači iz Kaštela doći će opušteni, jer nemaju što izgubiti. Moramo biti maksimalno koncentrirani i motivirani. "Ribola Kaštela" pružila je u Kutini jak otpor "Moslavini" i držala neizvjesnost do pedesete minute. Moramo biti angažirani, igrati dobro u obrani i brzom tranzicijom kazniti njihovu nemogućnost rotacije. Izuzetno su nam važni bodovi u tom susretu. U momčad se vratio Ivan Rukavina, a izvan sastava su Bačić i Kojčin, rekla je Rašić.

Vratar Mateo Kajba kazao je očekuje da uđu ozbiljno u ovu utakmicu i da ostvare važnu pobjedu.

-Očekujem da uđemo ozbiljno u utakmicu, da ne podcijenimo protivnika, da pokažemo da smo bolji i da se dignemo i da pokažemo da zaslužujemo da ostanemo u Premijer ligi. Nadam se da ćemo nakon pobjede u nedjelju, nastaviti pobjednički niz. Pozivam sve ljubitelje rukometa da nam dođu pomoći, istaknuo je vratar Mateo Kajba.