Gradska toplana

Važna novina za korisnike stanarskih parkirališnih karata dok traju radovi na obnovi vrelovoda

VIŠE IZ RUBRIKE

Dok traju radovi

Gradska toplana će pravovremeno obavještavati nadležni gradski upravni odjel o početku i završetku radova na svakom pojedinom parkiralištu

Za vrijeme izvođenja radova u sklopu projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu“, privremeno se utvrđuje pravo na korištenje parkirališta i način naplate parkiranja na području Grada Karlovca za vlasnike važećih stanarskih parkirališnih karata, izvješćuju iz  Gradske toplane.

Vlasnici važećih stanarskih parkirališnih karata mogu iste koristiti za sva parkirališta pod naplatom Grada Karlovca uz nepromijenjene uvjete plaćanja, osim za korištenje javnog parkirališta na Trgu Hrvatskih branitelja br. 2 – Tržnica.

Korištenje navedenog prava određuje se u vremenu od početka radova na pojedinom parkirališnom bloku do tri dana po završetku radova na tom parkirališnom bloku.

Početak i završetak prava korištenja stanarskih karata za pojedine parkirališne blokove kao parkirališnu kartu za sva javna parkirališta pod naplatom na području Grada Karlovca utvrđuje upravni odjel Grada Karlovca nadležan za promet.

Obavijest o početku i završetku razdoblja korištenja prava nadležni upravni odjel dužan je objaviti putem sredstava javnog priopćavanja te o tome izvijestit tvrtku Mladost d.o.o. Karlovac, kao organizatora parkiranja.

Gradska toplana d.o.o. Karlovac pravovremeno će obavještavati u pravni odjel Grada Karlovca nadležan za promet o početku i završetku radova na svakom pojedinom parkiralištu.