Jak kao Jakov

Valentinovski prodajni štandovi

VIŠE IZ RUBRIKE

Srce za oboljelu djecu!

Valentinovski prodajni štandovi u Lana centru i robnoj kući Karlovčanka, štandovi će biti otvoreni do 14. veljače od 10 do 20 sati

Udruga Jak kao Jakov, danas je postavila Valentinovske prodajne štandove u Lana centru i robnoj kući Karlovčanka. Štandovi će biti otvoreni do 14. veljače od 10 do 20 sati.

Stoga pozivaju sve ljude dobrog srca da dođu odabrati neki od mnoštva suvenira, kao što su srce, anđelić, jastučić, micek ili nešto drugo za nekog njima dragog, a čime će pomoći da Udruga pomogne mališanima koji su trenutno na liječenju od teških malignih bolesti.

-Ovo su dani u kojima se govori o ljubavi i slavi ljubav. Naša je želja da dio te ljubavi koju šaljemo jedni drugima bude rezervirana za njih, djecu koja se bore protiv teških bolesti. Jer već sljedeći dan, 15. veljače, međunarodni dan je djece oboljele od malignih bolesti.  Toga dana na dječji onkološki odjel šaljemo poklone mališanima, a u Karlovcu u prostoru Prostorije od 17 sati održat ćemo edukativnu i kreativnu radionicu na koju pozivamo naše sugrađane, poručila je predsjednica Udruge Jak kao Jakov Ivančica Rubido.