Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić

Valentinovo u knjižnici uz knjigu, film i glazbu

VIŠE IZ RUBRIKE

    „Spoj na slijepo"

    U kafiću knjižnice „Kava i knjige“, 14. veljače članovi Kluba ljubitelja poezije "Stihom u srce" recitirat će svoju ljubavnu poeziju.

    -U glazbenom dijelu programa nastupit će glazbena skupina „Mimo ritma“ Slovenskog doma Bazovica iz Rijeke. Ponudu ćemo obogatiti i pripremom posebnih „romantičnih koktela“.

    Od 14. do 17. veljače korisnicima Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ nudimo i zanimljivu uslugu pod nazivom „Spoj na slijepo" s knjigom, glazbenim CD-om ili filmskim DVD-om. Knjižničari su odabrali raznovrsnu građu za korisnike svih dobnih skupina i preferencija te je zamotali u papir kako bi naslovnica, autor i naziv djela ostali skriveni. Na korisnicima je da se odvaže i odaberu tajanstveni smotuljak samo na temelju kratkog citata, rečenice ili stiha. Lokacije na kojima se može posuditi tajanstvena knjiga, CD ili DVD su: Informativno-posudbeni odjel, Dječji odjel, Odjel audiovizualne građe, Bibliobusna služba te Knjižnica i čitaonica Švarča.

    Po izboru knjižničara, najbolji svjetski ljubavni klasici bit će izdvojeni u posebnom kutku. Osim odabira dobre knjige, filma ili glazbe, možete sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti prigodnu nagradu za Valentinovo, poručuju iz knjižnice.