Uz vaše lajkove Advent u Karlovcu može biti proglašen Najljepšim Adventom u Hrvatskoj

VIŠE IZ RUBRIKE

  Krenuo je veliki izbor za Najljepši advent, novi projekt gradonačelnik.hr-a kojega, po uzoru na super uspješni i popularni izbor za Najljepši vrtić, ove godine prvi put provode na Facebook stranici Gradonačelnik.hr.

  Za izbor za Najljepši advent prijavila su se 33 grada i 4 općine: naravno naš Karlovac, Bakar, Belišće, Crikvenica, Čazma, Delnice, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Kutina, Labin, Lepoglava, Metković, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Osijek, Pleternica, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Samobor, Slavonski Brod, Sveta Nedjelja, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar i Zlatar, te općine Ernestinovo, Mače, Tar-Vabriga i Vir.

  - Ovim putem im još jednom zahvaljujemo što su se uključili i prekrasnim slikama svojih advenata postali dio našeg najljepšeg projekta. Svaki mail i svaka prijava sa fotografijama advenata koji su pristizali na našu adresu izazivali su novo oduševljenje i radost te nam iznova davali potvrdu vrijednosti i atraktivnosti ovog projekta. Jer, bez obzira radilo se o velikom ili malom gradu ili, pak, općini – sve prijavljene slike i adventi pokazuju izuzetan trud, ulaganja, kreativnost i ljubav kojima lokalna zajednica u vrijeme adventa želi svojim građanima i gostima uljepšati blagdanske dane i osigurati što ljepše, svečanije i veselije ozračje. Tu je, naravno, u gospodarski aspekt cijele priče jer adventi su posljednjih godina postali i sve značajniji turistički proizvod i magnet za domaće i strane goste, pa dobar i posjećen advent ima i svoje pozitivne financijske rezultate za lokalnu zajednicu, objavili su na stranici Gradonačelnik.hr.

  PRAVILA IZBORA:

  -Na  FB stranici Gradonačelnik.hr abecednim redom su objavljuje slike advenata

  -Glasovanje traje do 12. siječnja u ponoć

  -Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo na FB stranici Gradonačelnik.hr, ne i na sheranim objavama!

  -Pobjednike će proglasiti u 2 kategorije – kategoriji gradova i kategoriji općina.

  Fotografije su preuzete sa Fb stranice Gradonačelnik.hr