Društvo Naša djeca Karlovac

Uz pjesmu i poruku „Ljubav djeci prije svega“ počeo Dječji tjedan

VIŠE IZ RUBRIKE

Mnoštvo aktivnosti

Na otvorenju manifestacije sudjelovalo je 200-tinjak djece iz svih karlovačkih škola i vrtića.

Zajedničkim nastupom 200-tinjak djece iz svih karlovačkih škola i vrtića danas je u 12 sati ispred Gradskog kazališta "Zorin dom" otvoren ovogodišnji Dječji tjedan.

Djeca su tom prilikom izgovorila poruku, odnosno moto Dječjeg tjedna „Ljubav djeci prije svega“. Također otpjevala su četiri pjesmice i to Kad si sretan, Dani, Nek svud ljubav sja i Djeca nose svjetove na dlanu.

I ove godine u sklopu Dječjeg tjedna provodit će se brojne aktivnosti. Kako je između ostalog najavila predsjednica Društva Naša djeca Karlovac, Renata Sumina, novoobnovljeno Kino Edison u utorak, 03. listopada u 10 sati nudi besplatnu projekciju francuskog animiranog filma „Dilili u Parizu“ kojim se podržava Međunarodni dan djevojčica, koji se obilježava 11. listopada. U Zorin domu će 03. listopada, također u 10 sati biti održana predstava Još si zelen.

Nadalje i ove godine brojne radionice u Dječjem tjednu pripremile su Aquatika, Muzeji grada Karlovca, Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić, Nikola Tesla Experience centar, Zajednica tehničke kulture Karlovac, TinkerLabs Karlo Karlovac…Otvorenju manifestacije su pored brojnih roditelja, teta iz vrtića i nastavnika, sudjelovala i zamjenica gradonačelnika Ivana Fočič sa suradnicima.