Kestenijada na Dubovcu u subotu

Uz pečene kestene u ponudi će biti namaz od kestena, pivo s medom od kestena, štrudla i kolači od kesten pirea

VIŠE IZ RUBRIKE

Jesenski plodovi

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 19 sati a za to vrijeme najmlađi će se moći zabaviti na „superfrendovskom“ poligonu

U organizaciji OPG-a Kolenc iz Karlovca, a uz potporu Turističke zajednice grada Karlovca, u subotu, 14. listopada 2023. godine održat će se treća po redu Kestenijada na Dubovcu.

-Prilika je to za okusiti pečene kestene iz karlovačkih šuma, ali i mnoge proizvode lokalnih OPG-a poput namaza kesten maze, piva s medom od kestena, med od kestena, štrudlu od kesten pirea, marune, domaće kolače od kestena ali i kupiti sapune od kestena.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 19 sati a za to vrijeme najmlađi će se moći zabaviti na „superfrendovskom“ poligonu koji se sastoji od niza igara te rekvizita napravljenih od prirodnih materijala i jesenskih plodova.

Muzeji grada Karlovca uz kupljeni suvenir poklanjaju besplatan ulaz na Branič kulu a Bistro Kastel imat će poseban meni s kestenima. Također u 10-tak ugostiteljskih objekata na području grada Karlovca mogu se isprobati slastice ali i zanimljiva slana jela s kestenima. Vidimo se na Dubovcu!, poručuju organizatori.