Gradsko kupalište u Ozlju

Uz novo opremanje kupališta i raznolik program posjetitelji će imati priliku okusiti najfinija jela i slastice

VIŠE IZ RUBRIKE

Do kraja kolovoza na Kupi!

Bogat program i dobra zabava za cijelu obitelj

„Dnevni boravak na rijeci“ već je dobro poznat koncept prepoznat od strane ljubitelja dobre hrane, boravka u prirodi i rekreativnih aktivnosti.

Nakon što se 30. svibnja, otvorio Dnevni boravak na Mrežnici, ovog četvrtka otvoren je i potpuno novi Dnevni boravak na Kupi u Ozlju uz koncert „Krisja i Krešo live - jazz & soul night“ te novo uređenje Gradskog kupališta Ozalj koje sada ozbiljno konkurira biti jedno od najljepše uređenih kupališta u Karlovačkoj županiji.

Raznolik program pred nama je ovaj vikend. Danas u subotu, je koncert „Čop live“, a u nedjelju izložba radova „Moje more“, kao i radionica izrade fanzina od samoniklog bilja za najmlađe.

Uz novo opremanje kupališta i raznolik program posjetitelji će imati priliku i ovdje okusiti najfinija jela.

Novotvoreni „Snackhouse Oz“ pripremio se i to vrhunski za sve svoje goste – ljubitelji street fooda neće moći odoljeti tunaholic burgereru, rocket burgeru, raznim vrstama tortilja, crunchy salatama, mini pilećim fahitasima, spring rollicama, cheese cakeu.

Dobro isplanirajte odlazak tamo, treba isprobati ovu finu ponudu Oz-a koju potpisuje poznati chef Zoran Gajić.

I to planirajte sve do kraja kolovoza petkom od 16 do 22, subotom i nedjeljom od 10 do 22.

I ne smijemo zaboraviti ni veliki izbor craft piva i koktela koji vas očekuju u Oz-u, Sangria, Mimosa, Kentucky summer, kao i najam kajaka, izleti do kupskih otoka, radionice, izložbe i koncerti. Program je realiziran u suradnji s Turističkom zajednicom područja Kupa te Gradom Ozljem, a tjedne rasporede najbolje je pratiti putem službene Facebook stranice.

Više informacija o Dnevnom boravku na rijeci i specifičnim lokacijama na Kupi i Mrežnici potražite na sljedećim linkovima:

Facebook:

https://www.facebook.com/dnevniboravaknarijeci

Instagram:

https://www.instagram.com/dnevni.boravak.na.rijeci/