Prvi Karlovački

Uvjerljiva pobjeda karlovačkih rukometašica nad ekipom “Zaprešića”

Autor: Branko Obradović

21.11.2020

Sport

Rukometni klub škola rukometa Karlovac - "Zaprešić" 37:27

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac pobijedile su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad ekipu “Zaprešića” s 37:27. Nakon prvog poluvremena Karlovčanke su vodile s 20:16. U početku je bilo manjih problema do rezultata 5:5, a zatim su domaće igračice preuzele inicijativu i iz minute u minutu povećavale prednost. U karlovačkoj ekipi bolje od ostalih bile su Petra Bačić s jedanaest pogodaka, Kristina Vuković s deset i Lucija Stepić sa šest pogodaka, a vratarka Patricija Keča imala je osamnaest obrana. Iako je pobjeda bila uvjerljiva, trener Dražen Keča nije bio u potpunosti zadovoljan.

-Zadovoljan sam s rezultatom, nisam zadovoljan igrom. Jednostavno smo u prvom dijelu previše željeli pobjedu i htjeli smo utakmicu riješiti na brzinu i onda se iz brzine dogode tehničke greške. U drugom dijelu, kada smo se smirili, priveli smo utakmicu lagano kraju, kazao je Keča.

Karlovčanke su nastupile u sljedećem sastavu: Bačić 11, Stepić 6, Peretić 5, Španić 2, Vuković 10, Korač 1, Pavletić, Kučinić 1, Devčić, Perković, Krznarić 1, Skočibušić, Rajčić, Spudić, Keča i Benić. Karlovačke rukometašice gostuju u devetom kolu u subotu, 28. studenog od 17 sati kod ekipe “Samobora”. Karlovačke rukometašice na osmom su mjestu tablice sa šest bodova.