Prvi Karlovački

Urnebesna komedija “Političar” u Karlovcu 17. svibnja

08.05.2019

Karlovac

Je li Slavko Sobin zaplesao na lijevu ili na desnu stranu? Saznat ćemo uskoro.

Tko to plaća Slavka Sobina da dođe u Karlovac, u Dom HV-a, 17. svibnja u 20:00 sati? Ili je Slavko Sobin morao nekome ‘podmazati’ džep plavom kuvertom da ga pusti da dođe u Karlovac? A što ako je sve to običan marketinški trik radi kampanje za Europski parlament? Kako bilo, sad više nema natrag – POLITIČAR Slavko Sobin stiže u Karlovac i nećete ga moći ignorirati. U ovoj predstavi Sobin neće plesati, nego će plesati drugi, i to tako kako ih on ucijeni.

U urnebesnoj komediji „Političar“, autora Ladislava Prežigala, ovaj će poznati glumac, nakon oduševljenja publike gostovanjem predstave „WHO THE F*** IS BIBA?“ u travnju, karlovačkoj publici otkriti kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, Sobin će u ovoj dinamičnoj predstavi utjeloviti pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirat će izbore u Lijepoj Našoj i natjerati političare da se zamisle. Bez sumnje, mnogi će se u njoj i prepoznati.

Ulaznice za predstavu možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna na www.eventim.hr i ovlaštenim mjestima Eventima – na svim kioscima Tiska, Petrolu BP, ExclusiveChange mjenjačnicama (Supernova, Superkonzum) i Tisak Mediji. Cijena ulaznice na dan predstave iznosi 70 kuna.