Prvi Karlovački

Upravljao teretnim automobilom na području Ogulina pod utjecajem alkohola

Autor: Branko Obradović

05.11.2021

Crna kronika

Osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet  kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega.

Jučer su u Karlovcu, na naplatnoj postaji autoceste A1, policijski službenici zaustavili osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak te su vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila uočili veću količinu sitno rezanog duhana. Temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu izvršena je pretraga vozila kojom prilikom je pronađeno 40,1 kilogram sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija. Duhan je oduzet, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina protiv 52-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava, dok će Ministarstvu financija biti proslijeđeno izvješće radi naplate trošarina.

Policijski službenici su jučer navečer u naselju Drežnica na području Ogulina prilikom nadzora prometa utvrdili da teretnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,76 g/kg upravlja 40-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.