Prvi Karlovački

Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,28 g/kg

Autor: Branko Obradović

25.11.2021

Crna kronika

Krađa rastavljene drvene kuće na području Karlovca

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 21. do 24. studenog na području Karlovca 22-godišnjakinji otuđio rastavljenu drvenu kuću. Materijalna šteta je veća od 20 000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 54-godišnjaka da mu je u razdoblju od 16. do 22. studenog nepoznati počinitelj provalio u podrumsku prostoriju obiteljske kuće na području Plaškog i otuđio razni alat u vrijednosti većoj od 6000 kuna.

Policijski službenici su jučer na području Josipdola prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,28 g/kg upravlja 56-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Policijski službenici su jučer navečer na području Cerovca Vukmaničkog na području Karlovca kontrolirali 38-godišnjaka za kojeg su utvrdili da upravlja osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,88 g/kg, a koji se prethodno nije zaustavio na znak policije već je naknadno zaustavljen. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.