Evidentiran je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi

Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentiran je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je sljedeće.

    Jučer 11. listopada policijski službenici su u Karlovcu utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,22 g/kg upravlja 28-godišnjak. Vozač je posjedovao i manju količinu biljne materije nalik na  drogu Cannabis Marihuanu i praškastu tvar nalik na drogu Speed te je ujedno odbio testiranje na prisutnost droga u organizmu. Isključen je iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

    Ujedno su policijski službenici i jučer 11. listopada u Dugoj Resi utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,14 g/kg upravlja 57-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.