Na karlovačkom korzu

Umalo tragedija, svjedoci čuli majčin vrisak i posumnjali na najgore, dio odrona sa zgrade navodno pao na bebu u kolicima

VIŠE IZ RUBRIKE

Nadamo se da je s djetetom sve u redu!

U tijeku je policijski očevid, na mjestu događaja su vatrogasci koji osiguravaju da ne dođe do eventualno daljnjeg urušavanja. Zgrada je u privatnom vlasništvu, a pitanje koje se odmah nameće je kako je i zbog čega došlo do ovog odrona?

Večeras nešto prije osam sati u samom centru Karlovca kod pekare Monika na Korzu urušio se komad zabata i dio fasade ispod samog krova i to baš u trenutku kad je ondje prolazila majka u šetnji s malim djetetom u kolicima. Radi se o zgradi na adresi Trg Petra Zrinskog 1. Svjedoci su čuli veliki prasak odrona i nakon toga vrisak majke, navodno je krhotina pala na sama kolica. Hitna pomoć je ubrzo stigla i odvezla majku i dijete u bolnicu, ispričali su nam šokirani očevici, međutim kako neslužbeno doznajemo ipak nasreću nije bilo težih ozljeda po bebu. Osim majke i djeteta koji su zadržani na promatranju drugih ozlijeđenih nije bilo.

U tijeku je policijski očevid, na mjestu događaja su vatrogasci koji osiguravaju da ne dođe do eventualno daljnjeg urušavanja i čekaju da očevid završi kako bi počistili krhotine s pločnika. Više o ovom umalo tragičnom događaju izvijestit ćemo čim dođu prve službene informacije.