Prvi Karlovački

Ukupno do danas u Karlovačkoj županiji od COVID-19 oboljelo 7686 ljudi

Autor: Renata Benković

21.01.2021

Karlovac

Nažalost od komplikacija izazvanih koronavirusom u bolnici je od jučer preminula jedna osoba, a ukupno je od početka pandemije, od veljače prošle godine, u bolnicama Karlovačke županije bolesti COVID-19 podleglo 263 ljudi

U Karlovačkoj županiji od jučer imamo 26 novih slučajeva zaraze koronavirusom. 18 slučajeva detektirano je PCR testom, a osam brzim testom za detekciju antigena, izvijestio je Županijski stožer. Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji od COVID-19 oboljelo 7686 ljudi.

U kovid bolnicama Karlovačke županije hospitalizirano je 50 pacijenata, s tima da su od jučer hospitalizirana tri COVID pacijenta. Na respiratoru u OB Karlovac su 4 pacijenta, a u protekla 24 sata otpušteno ih je četvero.

Ukupno su od početka pandemije iz bolnica Karlovačke županije otpuštene 573 osobe. Nažalost od komplikacija izazvanih koronavirusom u bolnici je od jučer preminula jedna osoba, a ukupno je od početka pandemije, od veljače prošle godine, u bolnicama Karlovačke županije bolesti COVID-19 podleglo 263 ljudi.

U samoizolaciji je 278 ljudi a prijavljena su 3 kršenja mjera samoizolacije.