Prvi Karlovački

Ukraden automobil, provaljeno u ugostiteljski objekt i vikendicu, a jedan vozač je imao čak 2,68 promila alkohola u krvi

Autor: Ivica Pilaković

23.06.2022

Crna kronika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa) i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt, nakon čega je otuđio i vozilo

Tijekom noći s 21. na 22. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt na području Ogulina i otuđio novac i drugo. Nakon toga je otuđio i osobni automobil Volkswagen, ogulinskih registarskih oznaka koje je bilo parkirano ispred objekta. Vlasnicima obrta pričinjena je ukupna materijalna šteta veća od 17.000 kuna.

Provaljeno u vikend kuću

U razdoblju od 19. do 22. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću 59-godišnjakinje na području općine Josipdol i otuđio plinski štednjak, motokultivator, motornu prskalicu, alkohol i drugo. Materijalna šteta je veća od 14.000 kuna.

Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,68 g/kg

Policijski službenici su jučer u Krnjaku prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,68 g/kg upravlja 57-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Foto: ilustracija, Pixabay