Na području Karlovca i Josipdola uhvaćena su i kažnjena trojica vozača za koje je utvrđeno da su višestruki počinitelji prekršaja u prometu

Uhvaćena i kažnjena trojica vozača, ponavljača prometnih prekršaja

VIŠE IZ RUBRIKE

    Trojica vozača za koje je utvrđeno da su višestruki počinitelji prekršaja u prometu uhvaćena su jučer i danas na području Karlovca i Josipdola.

    Policijski službenici utvrdili su da na državnoj cesti D1 u mjestu Cerovac Vukmanićki 44-godišnjak upravlja vozilom karlovačkih registarskih oznaka za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima. Vozač je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na nadležni Općinski sud gdje mu je izrečena novčana kazna od 13.000 kuna.

    Kontrolom u prometu na području Josipdola utvrđeno je da vozilom ogulinskih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje, upravlja 24-godišnjak. Vozač je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na nadležni Općinski sud gdje mu je izrečena  kazna zatvora od 30 dana.

    Nadalje, 33-godišnjem vozaču koji je uhvaćen danas 29. siječnja na području Orlovca, grad Karlovac, da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,22 promila i prije sjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i koji se nije zaustavio na zahtjev policije, nakon dovođenja na nadležni sud određena je kazna zatvora od 30 dana, novčana kazna od 8000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.