Krađa oružja i streljiva

Uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola od 2,23 g/kg

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

    Noću s 20. na 21. siječnja na području Ogulina nepoznati počinitelj provalio je u kuću 65-godišnjaka te otuđio oružje i streljivo. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

    Policijski službenici utvrdili su jučer da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka u Oštarijama pod utjecajem alkohola od 2,23 g/kg upravlja 50-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

    Podsjećaju se vozači da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića te se pozivaju da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu, a time ujedno utjecali i na stanje sigurnosti u prometu.