Prvi Karlovački

Udruga Život s osmijehom organizirala susret djece iz udomiteljskih obitelji

Autor: Branko Obradović

12.06.2019

Karlovac

Susretu je prisustvovao karlovački gradonačelnik Damir Mandić

Udruga Život s osmijehom organizirala je danas susret djece iz udomiteljskih obitelji s područja Karlovačke županije. Susret je održan u parku iza Ekonomsko turističke škole, a prisustvovao je i karlovački gradonačelnik Damir Mandić. Predsjednica Udruge Život s osmijehom Nevenka Šoštarić zahvalila je gradonačelniku Mandiću na dolasku i na podršci koju daje udruzi.

-Zahvalila bih gradonačelniku Damiru Mandiću što je došao na ovo naše druženje, zbog toga smo jako radosni. Hvala na podršci Grada Karlovca i njegovoj podršci. Grad Karlovac nam je omogućio i ovaj naš susret. Odužit ćemo se time, što ćemo biti dobri udomitelji. Udomiteljstvo je budućnost i ja sam ponosna što sam udomitelj, kaza je predsjednica Šoštarić.

Nevenka Šoštarić zahvalila je Marini Novaković Matanić, koja je također udomitelj, za sve što čini za udrugu. Gradonačelnik Damir Mandić poželio je udomitelje puno snage i da ne odustanu od onoga što rade.

-Ono što vi radite svakodnevno je nešto, što se riječima ne može opisati. S druge strane smo svjesni, da taj vaš rad, odnosno, to što dajete za djecu, a onda i za Grad Karlovac, nije dovoljno ispričano, nije dovoljno istaknuto. Ja mogu biti sretan i ponosan, što u gradu Karlovcu postoji jedna organizirana ekipa ljudi, koja i na ovaj način doslovno spašava živote, odnosno usmjerava mlada bića u život. Podrška naša je takva kakva je, onome što vi radite pristupamo s posebnom pažnjom, rekao je Damir Mandić.

Susret je prošao u druženju i razgovoru udomitelja, a djeca su uživala u raznim igrama i prigodnom domjenku. (b.o.)

Foto: Igor Čepurkovski

Autor: Branko Obradović