Prvi Karlovački

“U zagrljaju spašeni” Marka Kutlića i Nele, Hit travnja za nagradu Cesarica

30.05.2019

Glazba

Senzacionalni duet još jednom je opravdao sve tjedne provedene u vrhovima top listi

Njihova glazbeno-ljubavna priča, koja je na prvu osvojila simpatije struke i slušatelja, izabrana je za Hit mjeseca travnja, za glazbenu nagradu Cesarica. Ovo je novo priznanje za dvojac kojem je nedavno pripala i nagrada za Najbolji celebrity par, Story Hall of Fame. Simpatični par nije krio zadovoljstvo novim priznanjem za svoj zajednički rad.

– Jako smo priželjkivali ovaj plasman u finale Cesarice, nagradu za Hit travnja i presretni smo što se to i ostvarilo. Ovo nam je potvrda da se rad i trud isplati i da ljudi žive i osjete pjesmu, a to je zapravo jedini smisao glazbe. Hvala svima koji su dali svoj glas za nas, kažu Nela i Marko.

Iskrenošću, ljubavlju prema glazbi, ali i brojnim humanim gestama, osvojili su srca mnogih. Na glazbenoj sceni već su poznati i priznati, a brojni gledatelji uživali su i u njihovim odličnim intepretacijama pjesama u sklopu poznatog televizijskog showa, a ‘U zagrljaju spašeni’, posebna je i po tome, što su se zajednički okušali kao autori glazbe u ovoj priči.

 

Foto: Marko Vojvodić