Prvi Karlovački

U Vojniću i Rakovici upravljali vozilom pod utjecajem alkohola

Autor: Branko Obradović

14.11.2020

Crna kronika

Provaljeno u prodajni prostor

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, tri  prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu, Slunju i Ozlju i jedna  prometna nesreća s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Anton Švinger izdvojio je sljedeće.

U razdoblju od 7. do 13. studenog u Karlovcu, Gradska četvrt Novi centar, nepoznati počinitelj provalio je u prodajni prostor  vlasništvo 61-godišnjakinje te otuđio raznu  odjeću.

Danas u ranim jutarnjim  satima u Vojniću, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,54 g/kg upravlja 44-godišnjak. Također danas u jutarnjim satima u Rakovici, policijski službenici utvrdili su da osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,61 g/kg i za vrijeme dok mu vozačka dozvola oduzeta upravlja 23-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozači će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.