Stardust klub Crew

U tijeku karlovački sajam gramofonskih ploča i CD-ova

VIŠE IZ RUBRIKE

    „Vinilija 20 u gostima“.

    U prostorijama Caffe bara Ziggy, odnosno kluba Stardust, Preradovićeva 4, danas između 9 i 16 sati održava se sajam gramofonskih ploča i CD-ova.

    -Nakon iznenađujuće velikog odaziva mladih i starih ljubitelja glazbe na dobrim starim crnim vinilnim pločama s rupom u sredini na prva dva sajma, ovo je već treći ovakav sajam u manje od godinu dana. Ili drugim riječima, s obzirom da je suorganizator Šareni dućan iz Koprivnice koji ovakve događaje radi širom Hrvatske, ovo je tradicionalna „Vinilija 20 u gostima“. Na radost svih diskofila i ljubitelja glazbe gramofonska ploča se definitivno vratila, i to na velika vrata – sve veći interes i rast prodaje ploča kod nas i u svijetu to potvrđuje!

    Svi kolekcionari i „pločoljupci“ dobrodošli su na druženje i razmjenu, kupnju ili prodaju ploča. Dodatno se pozivaju negdašnji diskofili i njihovi nasljednici da prekopaju po tavanu, podrumu ili gdje su već ploče možda zaboravljene, da ih ponude na sajmu. Prodaja može ići pojedinačno, a moguć je i otkup na veliko, poručuju organizatori.