PU karlovačka

U teškoj prometnoj nesreći na vijaduktu Drežnik poginuo 39-godišnji vozač

VIŠE IZ RUBRIKE

  Neprilagođena brzina

  Na autocesti A1 u smjeru Zagreba, jučer u 20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 39-godišnjak.

  Upravljajući osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega dolaskom do dijela kolnika koji čini proširenje na vijaduktu udara prednjim desnim dijelom vozila u betonsku zapreku. Od jačine udarca automobil je odbačen u lijevo preko kolnika autoceste nakon čega je udario u betonski zid centralnog pojasa autoceste te se vozilom popeo na betonski zid i nastavio se nekontrolirano kretati te vozilo pada u lijevu prometnu traku. Očevidom je utvrđeno da vozač nije koristio sigurnosni pojas.

  Neposredno nakon događaja, vozač autobusa je na mjestu prometne nesreće naišao na otpale dijelove s osobnog automobila uslijed čega je prilikom vožnje došlo do puknuća prednjeg pneumatika.

  Nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće.

  Krađa torbice u Karlovcu

  Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić zaprimljena prijava 22-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj dok se u noćnim satima 25. veljače nalazila u ugostiteljskom objektu u Karlovcu otuđio torbicu s novčanikom, dokumentima i drugo. Materijalna šteta je veća od 200 eura.

  Provaljeno u prostorije trgovačkog društva

  Jučer u večernjim satima nepoznati počinitelj provalili su u prostorije trgovačkog društva u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu te su iz aparata za napitke otuđili novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.