PU karlovačka

U sudaru motocikla i auta teže ozlijeđena 56-godišnja Mađarica, u sudaru kod Jurovskog Broda troje ozlijeđenih

VIŠE IZ RUBRIKE

Prometne nesreće

Oba vozača i 26-godišnja putnica iz osobnog automobila slovenskih registarskih oznaka, čija težina ozljeda još nije poznata, prevezeni su u zdravstvenu ustanovu

U mjestu Kukača, Općina Tounj,  jučer  u 13.35 sati, dogodila se prometna nesreća. Motociklom mađarskih registarskih oznaka upravljao je 56-godišnji državljanin Mađarske te je zbog neprilagođene brzine prilikom izlaska iz desnog oštrog zavoja izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i prešao motociklom na suprotni kolnički trak te lijevom bočnom stranom udario u osobni automobil ogulinskih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 86-godišnjak. U prometnoj nesreći 56-godišnja putnica na motociklu, državljanka Mađarske, zadobila je teže ozljede. Protiv 56-godišnjeg državljana mađarske slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Sinoć 26. svibnja, u 22,30 sati, u mjestu Jurovski Brod dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom slovenskih registarskih oznaka upravljao je 31-godišnji državljanin Slovenije te je zbog nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji hrvatski državljanin. U prometnoj nesreći teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život ozlijeđen je državljanin Slovenije, dok je vozač osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka lako ozlijeđen. Oba vozača i 26-godišnja putnica iz osobnog automobila slovenskih registarskih oznaka, čija težina ozljeda još nije poznata, prevezeni su u zdravstvenu ustanovu. Do 01,05 sati promet na državnoj cesti D6 bio je u prekidu te se odvijao obilaznim pravcima. U svezi navedene prometne nesreće kriminalističko istraživanje je još uvijek u tijeku.