Hrvatski rukometni klub "Karlovac"

U subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu gostuju rukometaši "Sesveta"

VIŠE IZ RUBRIKE

Pressica

"Karlovac" - "Sesvete" u subotu od 20 sati

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu, 28. listopada od 20 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Sesveta" iz Zagreba. Utakmica je danas najavljena u Sportskoj dvorani na Rakovcu na konferenciji za novinare, na kojoj su govorili trenerica Tatjana Rašić i vratar Mateo Kajba. Tatjana Rašić kazala je da se radi o vrlo jakom protivniku.

-U subotu kreće drugi dio prvenstva, dolazi momčad "Sesveta", oni su se dosta digli. To će biti teška utakmica za nas, a želja nam je ostvariti što bolji rezultat, ali dat ćemo sve od sebe. To je jaka momčad s tri odlična kružna napada, a krila lete. Moramo dići obranu na višu razinu i pokušati rascjepkati njihovu igru, jer imaju brzi protok lopte. U momčadi neće biti Bačića i Horvata, a niti Rukavine i Bosiljevca, koji se još nisu oporavili. Ovaj tjedan imali su problema s distorzijom zgloba Čulo i Šalković, ali oni će biti u sastavu, rekla je trenerica Tatjana Rašić.

Vratar Mateo Kajba istaknuo je da su u prvoj utakmici u Zagrebu igrali dobro protiv "Sesveta" i da sada uz pomoć publike mogu doći do pobjede.

-Mislim da možemo odigrati dobru utakmicu, bili smo dobri u gostima kod "Sesveta", susret je bio egal, a oni su se odvojili u završnici. To su odlični igrači, sjajna momčad bez mana, ali možemo ih dobiti uz pomoć naše publike, istaknuo je vratar Mateo Kajba.