Sportski vikend

U subotu odbojkašice "Kelteksa" dočekuju ekipu "Dinama" iz Zagreba

VIŠE IZ RUBRIKE

Odbojka

Odbojkaški derbi u Sportskoj dvorani na Rakovcu

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u derbiju petog kola Superlige za seniorke ekipu "Dinama" iz Zagreba. Susret počinje u 17 sati.

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Sesveta" iz Zagreba. Susret počinje u 20 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuju u nedjelju u Pisarovini u šestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Jamnice". Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u jedanaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige kod momčadi "Belišća". Susret počinje u 15 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u nedjelju u Splitu u petom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod momčadi "Splita". Utakmica počinje u 17 sati i 45 minuta.

Nogometaši "Ilovca" gostuju u nedjelju u Zagrebu u jedanaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Devetke". Susret počinje u 14 sati i 30 minuta.

U četvrtom kolu Prve hrvatske kuglačke lige jug "Korana" iz Slunja dočekuje u subotu od 16 sati momčad "Zadra 2". Kuglači "Kupe" dočekuju na kuglani u Ozlju u subotu od 17 sati momčad "Mlake" iz Rijeke.

Ovaj vikend igraju se susreti šestog kola u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške. U subotu od 14 sati karlovački "Željezničar" dočekuje "Obrtnika" iz Ogulina. "Mostanje 1949" gostuje u subotu od 16 sati u Poreču kod "Istre". Kuglači "Rakovice" dočekuju u nedjelju od 15 sati momčad "Ričine" iz Rijeke.

U subotu se igraju susreti četvrtog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Ekipa "Ogulina" dočekuje od 10 sati ekipu "Sidre" iz Zagreba. Kuglačice "Kupe" gostuju od 11 sati u Zadru kod "Donata". "Karlovac" gostuje od 13 sati u Delnicama kod ekipe "Goranina".

U nedjelju se igraju utakmice jedanaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 14 sati sastaju se: "Zrinski Ozalj" - "Vatrogasac", "Mladost" Rečica - "Draganić", "Ogulin" - "Dobra" Sveti Petar, "Slunj" - "Barilović" i "Duga Resa 1929" - "Croatia 78", a slobodan je "Vojnić 95". U subotu i nedjelju igraju se susreti desetog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 15 sati sastaju se "Plaški" - "Josipdol", a u nedjelju od 14 sati "Kupa" - "Tuškani", "Dobra" Novigrad - "Krnjak", "Oštarije" - "Frankopan", "Vrlovka" - "Mrežnica" i "Cetingrad" - "Petrova gora".