Mala maturijada

U srijedu se budući prvašići opraštaju od vrtića

VIŠE IZ RUBRIKE

Zbogom vrtiću

Nakon velikih maturanata koji su svoj oproštaj od škole imali prošlog tjedna, ovog tjedna očekuje nas „Mala maturijada“ na kojoj će se budući prvašići oprostiti od vrtića.

Jedna od najveselijih gradskih priredbi održat će se u srijedu 31. svibnja na košarkaškom igralištu Šanac s početkom u 18 sati.

-Sudjelovat će oko 300-tinjak djece iz dječjih vrtića grada Karlovca. Svaka skupina je sa svojim odgojiteljima pripremila plesnu točku te smo sigurni da će i ove godine program biti zanimljiv svim gledateljima. Iako tužni što se opraštaju od vrtića vjerujemo da će djeca ponijeti divna sjećanja na vrtićke dane, rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića „Četiri rijeke“ Anita Štefanac.

Građane je na ovu veliku vrtićku svečanost pozvala i pročelnica Odjela za društvene djelatnosti u Gradu Karlovcu Draženka Sila Ljubenko dodavši da i ove godine je uključen i privatni dječji vrtić Tintilinić.

-U srijedu imamo jedna isto veliki događaj kad naši mali maturanti obilježavaju svoj dan. Podsjetila bih sve naše građane i roditelje da dođu i uveličaju tu svečanost malih maturanata i da im svi zajedno zaželimo puno sreće u školovanju, poručila je pročelnica.

Manifestaciju je podržala i Aquatika koja je osigurala besplatne sokove za male sudionike.