ViK

U srijedu počinje polaganje nove infrastrukture u glavnoj ulici Drežnik

VIŠE IZ RUBRIKE

Aglomeracija

Radovi će se izvoditi gledano od križanja sa Sušačkom i Splitskom ulicom pa sve do Hrnetića

Sukladno najavi izvođača, od srijede, 27. rujna, započet će radovi na polaganju nove infrastrukture u glavnoj ulici Drežnik, gledano od križanja sa Sušačkom i Splitskom ulicom pa sve do Hrnetića.

Radovi će se izvoditi u etapama na način da će izvođač zatvarati dionicu po dionicu, a svaka će iznositi okvirno 50 metara. Na svakoj toj dionici vrijedit će zabrana prometa za sva vozila, osim vozila stanara u zoni radova, vozila gradilišta i interventnih službi.

Kako će izvođač završavati pojedinu dionicu, tako će se cesta zatrpavati i radovi pomicati narednih 50-ak metara.

-Pozivamo sve na strpljenje i suradnju, te pridržavanje privremene prometne regulacije, poručuju iz Vodovoda i kanalizacije.

Podsjećaju da su tijekom radova uvijek  građanima na raspolaganju, bilo kroz mjesečne susrete na terenu sa članovima Jedinice za provedbu projekta, bilo preko Gradske četvrti, ili izravnim kontaktom putem e- maila: aglomeracija@vik-ka.hr odnosno pozivom na 649 146.

Također, kažu u ViK-u, sve novosti objavljuju i u medijima te na komunikacijskim kanalima projekta- web stranici https://aglomeracija.vik-ka.hr/ i društvenim mrežama.