Prvi Karlovački

U Slunju upravljao vozilom pod utjecajem alkohola

Autor: Branko Obradović

07.11.2020

Crna kronika

Još jedna krađa bicikla u Gradskoj četvrti Zvijezda

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Oguliu i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Željko Magdić izdvojio je sljedeće.

U razdoblju od 4. do 5. studenog u mjestu Gornja Trebinja, grad Karlovac nepoznati počinitelj provalio je u kuću i drvarnicu vlasništvo 61-godišnjaka, te otuđio televizor, perilicu, motornu kosilicu i trimer. Materijalna šteta veća je od 9000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 39-godišnjaka da mu je noću s 5. na 6. studeni nepoznati počinitelj ispred stambene zgrade u Karlovcu,  Gradska četvrt Zvijezda otuđio bicikl. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

Jučer u večernjim satima u Slunju, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,77 g/kg upravlja 67-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.