Prvi Karlovački

U Slunju i Ogulinu upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

Autor: Branko Obradović

16.02.2021

Crna kronika

Krađa iz skladišta u Gradskoj četvrti Novi centar

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 44-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj iz skladišta u Gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu, u vremenu od 4. do 14. veljače, otuđio stolice i stolove u vrijednosti većoj od 4000 kuna.

Policijski službenici su jučer u Slunju utvrdili da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,61 g/kg upravlja 65-godišnjak. Također su i noćas policijski službenici u Ogulinu utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,59 g/kg upravlja 34-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i smješteni u posebnu prostoriju policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.