Prvi Karlovački

U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija” u Karlovcu će biti održana besplatna radionica

Autor: Branko Obradović

29.06.2020

Mozaik

Radionica će biti održana od 8. do 10. srpnja

U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija” u Karlovcu će se održati besplatna radionica namijenjena nezaposlenim ženama koje su doživjele bilo koji oblik nasilja. Datumi održavanja su 8., 9. i 10.7.2020.

Nacionalna kampanja osnaživanja žena „Sofija“ radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada. Radionice su fokusirane na podizanje samopouzdanja kroz vježbe dijeljenja iskustava, aktivnosti art terapije, vježbe asertivnosti i sve ostalo što pridonosi boljem donošenju odluka. Prolazi se inovativnu i usmjerenu edukaciju o tržištu rada: kako prepoznati vlastite kompetencije, kako saznati čime se želimo i možemo baviti, kako pronaći posao koji želimo, kako stvoriti snažan životopis i predstaviti se na intervjuu za posao.

Ovom radionicom želi se potaknuti osobni razvoj, pružiti podršku i osnažiti nezaposlene i zlostavljane žene. Nažalost, velik broj građana smatra kako je nasilje nad ženama svakodnevna situacija, a posljedice zlostavljanja nisu samo fizičke i psihičke. Zlostavljanje nije privatni problem. To je problem svih nas kao društva!

I zato, pridružite se našoj radionici i s nama učinite prvi korak prema boljoj budućnosti! Prijavite se na besplatne radionice jer je svaka od nas #jacanegostomislis!

Autor: Branko Obradović