Kod Vojnića slijetanje vozila, ozlijeđeni putnici

U Saborskom prometna nesreća s teško ozlijeđenim vozačima

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi  i četiri prometne nesreće od kojih dvije s teško ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Robert Vižintin izdvojio je sljedeće.

    Jučer oko 12.00 sati na DC-42 u mjestu Saborsko dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom daruvarskih registarskih oznaka opravljao je 42-godišnji državljanin Indije i kretao se iz smjera Plaškog u smjeru Saborskog. Izlaskom iz zavoja nije vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake gdje prelazi na lijevi prometni trak i sa prednjim dijelom vozila udara u osobno vozilo ogulinskih registarskih oznaka sa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak. Vozači su teško ozlijeđeni a dvije putnice iz osobnog vozila daruvarskih oznaka su lakše ozlijeđene. Protiv 42-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava.

    Sinoć u 22.35 sati u naselju Radonja, općina Vojnić dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka  upravljala je 19-godišnjakinja. Zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubila je nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju  sletjela van kolnika gdje je vozilom udarila u stablo. U prometnoj nesreći dvojica 25-godišnjih putnika su ozlijeđeni od kojih jedan teško, a drugi lako. Protiv 19-godišnje vozačice nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava.