Prvi Karlovački

U rijeci Korani pronađen leš nepoznate osobe

Autor: Branko Obradović

29.06.2020

Crna kronika

Vozilom upravljao pod utjecajem alkohola, oduzeo prednost prolaska i vozio u suprotnom smjeru

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i Ogulinu i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

Jučer u Gradskoj četvrti Banija u Karlovcu policijski službenici utvrdili su da 71-godišnjak upravlja osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,68 g/kg te da ja oduzeo prednost prolaska drugom vozilu i u križanju ušao u suprotni smjer. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Policijski službenici postupali su po dojavi građana koji je u kanjonu rijeke Korane na području Pavlovca uočio beživotno tijelo nepoznate osobe. Slijedom toga, pretragom zahtjevnog terena ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke su jučer 28. lipnja u rijeci Korani pronašli leš nepoznate osobe koji je izvučen iz rijeke. Policijski službenici proveli su očevid, a u cilju utvrđivanja identiteta osobe i okolnosti stradavanja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.