Prvi Karlovački

U Reta katalogu za svibanj uz brojne akcije i popuste donosimo savjete “Kako izabrati odgovarajući krov?”

Autor: Branko Obradović

07.05.2020

Mozaik

Objavljen RETA katalog za svibanj

Krov glavu čuva! Važan, a često previđen dio naših domova koji je svojevrsna granica udobnosti doma i vanjskih elemenata. Štiti nas od padalina, zadržava toplinu zimi, a osigurava ugodnu temperaturu ljeti. Mnogo je opcija kod izbora krova, osim što se razlikuje stilom i izgledom, razlikuje se i funkcijom. Tamo gdje su zime snježne, krovovi su strmi dok se u toplijim krajevima gdje su česte bure krovovi ravni. Kvalitetan krov osim što nas štiti od nepredvidivog vremena, također smanjuje troškove grijanja i hlađenja čime doprinosi očuvanju okoliša! Olakšajte si posao i pogledajte Reta savjete za odabir odgovarajućeg krova!

U svibnju potražite popuste na: razne artikle iz vrtnog programa, floritor mrežu, jarditor brico, Baumit masu za fugiranje i križiće za keramiku, električni Einhell ručni alat, OSB ploče, Mediterran crijep, krovne trake, folije, parne brane i Tondach crijep.

Reta katalog za svibanj možete prelistati online.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.