Prvi Karlovački

U Reta katalogu za lipanj uz brojne akcije i popuste donosimo savjete „Kako obojati unutarnje zidove?“

Autor: Renata Benković

03.06.2020

Karlovac

U lipnju u Reti potražite popuste na: boje i pribor za bojanje, građevinska kolica, ogradne panele i stupove, farmer pletivo, drvenu građu, premaze za zaštitu građe, roštilje i pribor, dimnjake i opremu, mineralnu vunu

Bojanje je aktivnost kojom možemo samostalno promijeniti i revitalizirati izgled prostorije ili doma. Osim što nam omogućuje da uređenje doma uzmemo u vlastite ruke, ako se bojanju pravilno pristupi ono ne iziskuje puno napora i glavobolje.

Nakon što se odlučite za bojanje svakako provjerite savjete koje donosimo kako bi bojanje pretvorili u jednu zabavnu aktivnost koja nagrađuje. Izbor boje, pribor za rad, priprema prostorije, samo bojanje prostorije i čišćenje, prolazimo kroz sve točke potrebne da bojanje bude što bezbolnije, a da finalni rezultat bude predivna prostorija u novome ruhu.

U lipnju u Reti potražite popuste na: boje i pribor za bojanje, građevinska kolica, ogradne panele i stupove, farmer pletivo, drvenu građu, premaze za zaštitu građe, roštilje i pribor, dimnjake i opremu, mineralnu vunu.

Reta katalog za lipanj možete prelistati online. Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja: Telefon: 047/638-220

E-mail: maloprodaja@reta.hr

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak-petak: 7-17 sati

Subota:8 – 13 sati

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.