Prvi Karlovački

U Rastokama teško ozlijeđen vozač mopeda

Autor: Branko Obradović

21.05.2022

Crna kronika

Provaljeno u obiteljske kuće u Bariloviću i Slunju

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i pet prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Vlado Živčić izdvojio je sljedeće.

U razdoblju od 18. do 19. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 59-godišnjakinje na području Barilovića i otuđio kosilicu i električni mlin u vrijednosti većoj od 1000 kuna.

Također u razdoblju od 06. do 20. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu obiteljsku kuću 83-godišnjaka na području Slunja i otuđio kućanske aparate u vrijednosti većoj od 4000 kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac s isp. Vojnić zaprimljena prijava 42-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 19. do 20. svibnja u Karlovcu, gradska četvrt Borlin, iz automobila otuđio alat u vrijednosti većoj od 10.000 kuna.

Jučer u 18.55 sati u Slunju, naselje Rastoke, dogodila se prometna nesreća. Neregistriranim mopedom i bez zaštitne kacige na glavi upravljao je 41-godišnjak koji je zbog utjecaja alkohola od 1,47 g/kg izgubio nadzor nad upravljačem mopeda te zajedno s mopedom pao na kolnik i teško se ozlijedio. Protiv vozača mopeda bit će podnijet optužni prijedlog, a nadležnom državnom odvjetništvu slijedi izvješće.