Prvi Karlovački

U prometnoj teško ozlijeđen policijski službenik

01.07.2019

Crna kronika

U protekla 24 sata na području PU karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo i četiri prometne nesreće, jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom, izjavila je glasnogovornica Andreja Lenard

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Grabovcu teško ozlijeđen policijski službenik. Nesreća se dogodila u nedjelju u 12.45, na raskrižju cesta D1 i D42 u naselju Grabovac, između osobnog automobila i motocikla. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 52-godišnjak i prilikom dolaska u raskrižje oduzeo je prednost prolaska službenom policijskom motociklu kojim je, cestom s prednošću prolaska, u vrijeme službe, upravljao 28-godišnji policijski službenik, a uslijed čega je došlo do sudara. Tom prilikom dolazi do pada motocikla i policijskog službenika na kolnik te teškog ozljeđivanja policijskog službenika. Provedenim alkotestiranjem kod 52-godišnjaka je izmjerena koncentracija alkohola od 0,36 g/kg.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika, a protiv 52-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljena kaznena prijava.

 – A u razdoblju od 8. do 30. lipnja nepoznati počinitelj je u mjestu Donji Sjeničak 70-godišnjaku ukrao košnice s pčelama i okvire s medom, materijalna šteta veća je od 10.000 kuna, zaključila je Lenard.