PU karlovačka

U prometnoj nesreći u Vojišnici 69-godišnji motociklist teško ozlijeđen

VIŠE IZ RUBRIKE

    Neprilagođena brzina

    Dolaskom u mjesto Vojišnica, u lijevom zavoju, zbog neprilagođene brzine, motociklist je izgubio nadzor nad motociklom i sletio udesno izvan kolnika u odvodni kanal, uslijed čega je zadobio teške tjelesne ozljede.

    U naselju Vojišnica, Vojnić,  jučer u 17.05 sati dogodila se prometna nesreća. Motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 69-godišnjak i kretao se državnom cestom D-6 u smjeru Vojnića. Dolaskom u mjesto Vojišnica, u lijevom zavoju, zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad motociklom i sletio udesno izvan kolnika u odvodni kanal, gdje se i zaustavio, uslijed čega je zadobio teške tjelesne ozljede. Vozač motocikla sankcioniran je sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće.

    Upravljali automobilima pod utjecajem alkohola

    Policijski službenici su jučer na području Ogulina, prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka upravlja 43-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg. Također su policijski službenici sinoć na području Ogulina prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka upravlja 25-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.82 g/kg. Vozači su isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.