PU karlovačka

U prometnoj nesreći u Pavlovcu teško ozlijeđena tri mladića

VIŠE IZ RUBRIKE

Slijedi kaznena prijava

U noćašnjoj akciji kontrolirano je 178 vozača, njih 12 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najviše je "napuhao" 54-godišnjak iz Jurovskog Broda i to 1,54 promila.

Na državnoj cesti D1, u mjestu Pavlovac, Grad Slunj, jučer oko 15.10 sati dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 21-godišnjak koji se nakon izlaska iz zavoja nije kretao sredinom obilježene trake već je skrenuo izvan kolnika i udario u drvo. U prometnoj nesreći vozač i putnici 19-godišnjak i 17-godišnjak, teže su ozlijeđeni. Protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Krađa

U Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena je prijava 45-godišnjaka da su mu u vremenskom razdoblju od 28.04. do 12.06.2023. godine, na području Plaškog, iz gospodarske zgrade otuđene četiri rolo bale sijena. Materijalna šteta veća je od 150  eura. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Provedena akcija na alkohol    

Noću s 17. na 18. lipnja na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga“. U akciji je kontrolirano 178 vozača, njih 12 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 54-godišnjaka iz Jurovskog Broda, u iznosu od 1,54 promila.