PU karlovačka

U prometnoj nesreći u Krnjaku jedna je osoba teško i jedna lako ozlijeđena

VIŠE IZ RUBRIKE

Neprilagođena brzina

Putnica iz osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 22-godišnja hrvatska državljanka, teško je ozlijeđena dok je 26-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Jučer u 11.35 sati na državnoj cesti DC-1 u Krnjaku, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom nizozemskih nacionalnih oznaka upravljao je 49-godišnji crnogorski državljanin koji je u zavoju, zbog neprilagođene brzine, prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika te udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin. Vozilo nizozemskih nacionalnih oznaka potom je odbačeno u zaštitnu ogradu. Putnica iz osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 22-godišnja hrvatska državljanka, teško je ozlijeđena dok je 26-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Protiv 49-godišnjeg vozača biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Provala u trgovinu

Nepoznati počinitelj je jučer 15. listopada u jutarnjim satima na području Slunja provalio u trgovinu od kuda je otuđio cigarete. Materijalna šteta biti će utvrđena po dostavljenom odštetnom zahtjevu. Slijedi kriminalističko istraživanje.