Teže ozlijeđena 66-godišnja vozačica - skrenula s ceste i udarila u zemljani dio odvodnog kanala

VIŠE IZ RUBRIKE

  U ulici Mostanje jučer u 17.30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđena 66-godišnja vozačica. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 66-godišnjakinja koja se nije kretala sredinom obilježene prometne trake te je u jednom trenutku skrenula izvan kolnika i udarila u zemljani dio odvodnog kanala. O prometnoj nesreći će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće.

  Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,39 g/kg pa isključen iz prometa 

  Policijski službenici su jučer prilikom kontrole prometa u Karlovcu utvrdili da 25-godišnjak upravlja osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,39 g/kg. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

  Na području Slunja muškarcu ukraden novac

  Na području Slunja jučer je nepoznati muškarac 82-godišnjaku na prodaju nudio razno posuđe te su ušli u kuću kojom prilikom mu je nepoznati muškarac uz uporabu fizičke snage otuđio novac. S ciljem utvrđivanja svih činjenica i pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje.

  Foto: ilustracija, Pixabay